Tuotemerkit

STAR Ski Wax

Star Ski Wax on yli 40 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia suksivoiteita ja tarvikkeita. Star tulee Italian Asiagosta ja Star tuotteet ovat maajoukkueiden vakiokalustoa.

Starin esittelytekstiä:

"Sitoutumisemme laatuun ja innovaatioihin on ollut kulmakivemme, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään minkä tahansa hiihtäjän tarpeet.
Tutkimus- ja kehitystiimimme on omistautunut löytämään edistyneimmät ja innovatiivisimmat suksien voideratkaisut markkinoille.

Olemme työskennelleet kovasti kehittääksemme räätälöityjä sekoituksia, jotka on räätälöity kullekin käyttöalueelle, jotta tiedät, että sinulla on aina paras mahdollinen suorituskyky suksissasi.

Olemme myös ylpeitä pitkästä historiastamme ja perinteestämme suksivoideteollisuudessa.

Olemme jo vuosia sitoutuneet ympäristöasioihin ja käyttämällä mahdollisuuksien mukaan paperilaatikoita muovin kulutuksen vähentämiseksi. Uusimmat suksivoiteemme ovat jauheena tai nestemäisessä muodossa, mikä mahdollistaa helpomman ja tehokkaamman levityksen, vähemmän jätettä ja pienemmät ympäristövaikutukset.
Sitoutumisemme laatuun, innovaatioihin ja asiakaspalveluun on ollut tärkein prioriteettimme alusta lähtien ja jatkuu edelleen ollen menestyksemme perusta.

Star sivut: https://www.starskiwax.com/

 

ZIPPS Ski Waxes

Vuonna 2002 innostunut talviurheilija Frank Zipp päätti toteuttaa pitkään vaalitun idean: valmistaa nopeaa, kestävää, helppokäyttöistä nestevahaa. Hänellä oli asiantuntemusta kemian opintojensa ansiosta. Hän oli jo osoittanut halua menestyä kilpaurheilijana ja keskimatkan juoksijana. Hän otti haasteen erikoistua uudelle alalle.
Tuloksena oli yrityksen perustaminen: ZIPPS Ski Waxes. Perheyritys sijaitsee Hessenin Westerwaldin alueella. Vuonna 2005 yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi. Toimitusjohtajat ovat yrityksen perustaja Frank Zipp ja hänen vaimonsa Ruth.
Ja ensimmäiset suuret onnistumiset ilmenivät varhain.

Zipps sivut: https://www.skiwachs.com/en/

 

Speedy Ski Roller

Speedy Ski Roller logo

Speedy Ski roller on kaikkien tuntema suksien kuviointilaite Haapajärveltä. Perustettu vuonna 2003 ja alun perin kuviointilaite on tehty ammattilaisille, mutta hyvin nopeasti levisi myös harrastajien käyttöön. Laajasti maajoukkueiden käyttämä.

Saatavilla lukuisia erilaisia terävaihtoehtoja erilaisiin olosuhteisiin.